Sleutelspecialist Havekes: ook voor autosleutels en chiptuning

HENGELO - Sleutelspecialist Havekes is al vele jaren een vertrouwd adres in Hengelo voor al uw sleutels. Voor vrijwel alle soorten sleutels kunt u hier terecht. Waaronder voor reparatie of vervanging van uw autosleutel zodat u snel weer mobiel bent.

Bij Havekes bent u uiteraard in goede handen voor al uw sleutels. Wanneer een sleutel krom trekt of niet meer goed werkt is het verstandig om deze te laten vervangen. Indien u een sleutel bij moet laten maken kan Havekes u van een passend duplicaat voorzien. Dit is niet beperkt tot alleen de gebruikelijke huissleutels; ook voor specialistische sleutels zoals kastsleutels, klaviersleutels (soms nog te vinden op oudere woningen en bij binnendeuren), kruisbaardsleutels of vierkantsleutels kunt u hier terecht.

Vervangende autosleutel
Hebt u een probleem met uw autosleutels dan kan Havekes deze repareren of vervangen. Het vervangen van een sleutel is duur via het automerk zelf. Zij laten zien dat het een stuk betaalbaarder kan. Wanneer u bijvoorbeeld als particulier een auto koopt met maar één sleutel of als dealer een auto met één sleutel uit de lease haalt, kunt u voor een aanzienlijk lager bedrag gunstig een sleutel bij laten maken. Zelfs wanneer u alle sleutels kwijt bent kunnen nieuwe sleutels gemaakt worden.

Vrijwel elk merk
Via de website www.autosleutels-hengelo.nl kunt u snel en eenvoudig een nieuwe sleutel bestellen. Van vrijwel ieder merk is een nieuwe sleutel te programmeren. Sinds 1995 zijn nieuwe auto’s voorzien van startonderbreking, waardoor een chip dus gekopieerd moet worden om een sleutel bij te maken. Ook wanneer uw auto beschikt over een afstandsbediening of zelfs een keyless entry systeem kan in de meeste gevallen een sleutel aangemaakt worden en aangemeld bij de auto. Op de website staat een uitgebreide lijst van merken en modellen waarvoor sleutels gemaakt kunnen worden, maar ook wanneer uw auto hier niet op staat kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden. Wanneer de sleutel alleen een klein defect heeft zoals een lege batterij, niet werkende knopjes of een gebroken plastic behuizing kunnen zij deze snel en vakkundig repareren.

Chiptuning
Tegenwoordig gaat de dienstverlening op autogebied een stuk verder dan alleen autosleutels. Door middel van chiptuning kunnen zij zorgen dat uw auto meer vermogen krijgt en/of een zuiniger verbruik. Ook andere softwarematige aanpassingen zijn mogelijk, zoals bij oudere auto’s het verwijderen van de startonderbreking wanneer deze niet meer werkt. Zij werken alleen met professionele apparatuur voor een betrouwbaar resultaat. Het resetten van crash data na een ongeval is ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer een airbaglampje permanent blijft branden na activatie. Verder specialiseren zij in het repareren van stuursloten van Mercedes en FRM-modules van BMW; twee veel voorkomende problemen. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.chiptuning-hengelo.nl

Kom langs
Sleutelspecialist Havekes is gevestigd aan de Emmaweg 24, 7551 BJ in Hengelo. Kijk voor meer informatie over hun dienstverlening op: www.autosleutels-hengelo.nl of www.chiptuning-hengelo.nl Op zondag en maandag zijn zij gesloten. Op dinsdag tot en met vrijdag bent u welkom van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 
Auto zoeker