Luc’s Burgers: voor de échte burger-liefhebber in Enschede!

ENSCHEDE - De afgelopen jaren is de concurrentie qua maaltijdbezorging steeds groter geworden. Zeker voor pizza en shoarma is het aanbod erg groot. Maar ook voor een lekkere en unieke burger of wrap hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. In augustus 2018 opende Lucas Savci aan de Zuiderhagen 14A een nieuw burgerrestaurant. Wat hem uniek maakt is een belangrijk ingrediënt: passie voor lekker eten!

Voor Savci was het openen van een eigen restaurant een langgekoesterde wens. Hij had veel ervaring in snackbars, met een passie voor de veelzijdige rundvleesburger in het bijzonder. Luc’s Burgers heeft dan ook een uitgebreide menukaart met unieke burgers, die niet vergelijkbaar zijn met de traditionele fastfood-burger. Mooie ‘messy’ burgers, met hoogwaardig vlees en rijkelijk belegd. Naast de klassieke hamburger en cheeseburger zijn er ook mooie variaties zoals de shoarma nacho burger en de pittige Mexican burger. Bent u meer kipliefhebber? Probeer dan eens de diverse chicken burgers. Al deze burgers zijn naar wens aan te passen en te combineren voor een menu, met bijvoorbeeld de steakhouse friet en een drankje naar keuze. Voor de vegetariërs onder ons is er een mooie selectie vegetarische burgers; iets waar volgens Savci ook steeds meer vraag naar is. Bewust eten, dat ook nog eens bijzonder lekker is. Een mooie selectie rijk gevulde wraps maakt het menu compleet.

Thuis genieten
Geniet u liever thuis van een overheerlijke maaltijd? Dan kunt u ook dagelijks bestellen bij Luc’s Burgers. Bezorging kan maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 tot 22.30 uur en op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 01.30 uur. Zaterdag bestelt u van 13.00 tot 01.30 uur en zondag van 13.00 tot 22.30 uur. Afhalen kan ook op deze tijden.

Korting met Happie
Luc’s Burgers biedt ook de mogelijkheid om te bestellen via Happie.online. U ontvangt momenteel 10 procent korting op uw bestelling wanneer u via deze website bestelt. Bovendien rekent Happie.online géén transactiekosten zoals andere sites wel doen. U bent dus extra voordelig uit door hier te bestellen. Happie.online biedt voor ondernemers als Lucas Savci diverse voordelen. Zo is het een jong en innovatief platform, wat goed past bij een jong bedrijf als Luc’s Burgers. Het is makkelijk in te passen in de bedrijfsvoering en de provisie is lager dan bij anderen. Voordeel voor de klant én de ondernemer dus.

Bestel nu!
U bent van harte welkom bij Luc’s Burgers aan de Zuiderhagen 14A in Enschede. Of bestel nu met 10 procent korting via www.happie.online. Kijk ook op Facebook: ‘Luc’s Burgers’ voor leuke acties en de nieuwste burgers!

Meer berichten