Najaarsstoomdagen

HAAKSBERGEN/ BOEKELO – Op de derde zondag van oktober, staat zoals gebruikelijk, de Najaarsstoomdag van Museum Buurtspoorweg op het programma. Dit jaar zijn er maar liefst twee Najaarsstoomdagen, op 17 én 18 oktober.

Het museum doet er alles aan om een mooi en veilig programma voor iedereen te organiseren. Dat houdt onder andere in dat alleen het eigen materiaal wordt ingezet. Dat is echter meer dan genoeg om een dag vol stoom in actie te kunnen realiseren met een uitgebreide dienstregeling. De modelbanen zijn nu niet beschikbaar, maar kinderen kunnen hun hart toch ophalen in de museumloods in Boekelo, waar diverse LEGO-tafels klaarstaan. Kinderen kunnen zich ook verkleden als conducteur of machinist. Voor de eerste 100 kinderen is er een leuke verrassing! Ook is er een uitverkoop van spoorgerelateerde boeken en nostalgisch speelgoed.
De openingstijden zijn op deze dagen ruimer dan op normaal. U bent welkom tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Bezoekers wordt sterk aangeraden om een mondkapje te dragen. Het is verplicht om te reserveren, boek tickets via www.museumbuurtspoorweg.nl/rijdagen.

Meer berichten