Junior-/ senior viswedstrijd

ENSCHEDE - Op zondag 29 september organiseert hengelsportvereniging V.I.O.S. weer de jaarlijkse junior-/senior viswedstrijd. Een leuke manier om ook de jongere generatie het genot van vissen te laten ervaren.

De stekloting vind om 08.00 uur plaats aan de vijver Buurserstraat. Er wordt gevist met de vaste stok van 09.00 tot 12.00 uur. Het is de bedoeling dat de jeugd tot en met 15 jaar samen met een senior (vader, moeder, oom of tante, de buurman of voogd) een leuke wedstrijd kan vissen. Zo kunnen zij kennismaken met de mooie hengelsport op deze gezellige dag.

Leenspullen
Indien je geen hengel hebt kun je deze lenen van de vereniging (wel even aangeven bij opgave), voor een tuigje (dobber, lijn, loodjes en haakje) en lokaas en aas dien je zelf te zorgen.

Gezellige afsluiting
Na de wedstrijd gaat men naar het V.I.O.S. clubhuis aan de Eeftinksweg 17 waar onder het genot van een hapje en drankje de prijzen uitgereikt worden. De drie beste koppels hebben prijs en voor iedere jeugdige visser tot en met 15 jaar is er ook een mooie prijs. Deelname is gratis. Opgeven kun je via Viosjeugdteam@gmail.com of bij Van der Kolk hengelsport aan de Poolmansweg.

Meer berichten
 
Auto zoeker