Foto: Theo Buitink

Grenslandkapel in het Wilminktheater

ENSCHEDE - De Grenslandkapel uit Overdinkel geeft op woensdag 30 september een optreden in het Wilminktheater in Enschede.

In het kader van Die Tolle Woche treden zij op met een muzikale reis: originele Ergerländer, Böhmische en Oberkrainermuziek. Maar ook Tsjechisch en Moravisch werk passeert de revue. Ook de Grensland Oberkrainergruppe is van de partij. Voor de liefhebber is het volop genieten van een onovertroffen niveau. Dankzij de sterke solisten, uitstekende zang en een perfecte licht- en geluidskwaliteit in het Wilminktheater komt deze muziek perfect tot zijn recht.

Eerste theatertour
Het is de eerste keer dat de Grenslandkapel op theatertour gaat en het doel was 5 à 6 voorstellingen. De belangstelling was echter vele malen groter. Bij een succesvolle tour, worden misschien meer theaters in grensprovincies aangedaan.

Kaarten
Het concert in het Wilminktheater is op woensdag 30 september om 20.00 uur. Het duurt ongeveer 90 minuten en er is géén pauze in verband met de coronamaatregelen. Kaarten reserveren kan via: https://reserveren.wilminktheater.nl/bestel/5381

Meer berichten