Foto:Laurens van Heerde.nl

Monkey Town zoekt een kinderdirecteur!

ENSCHEDE - Indoor speelparadijs Monkey Town Enschede, gelegen op Go Planet Parc in Enschede, zoekt een kinderdirecteur voor een dag. De werkdag is op zondag 27 september in het speelparadijs. De vacature staat open voor alle geïnteresseerden tot twaalf jaar.

Het in het najaar van 2019 geopende speelparadijs, speelde eigenlijk al sinds de opening met het idee om de sleutels van de hal met speeltoestellen, heel veel trampolines, een peuterzone en een lasergame te overhandigen aan een kind. Woordvoerder Micha Reij: “Welk kind wil nou niet de grote baas van een indoorspeelparadijs zijn? Het idee hadden we al langer, maar direct na de opening werd het druk door het winterseizoen. We kregen veel positieve reacties, waardoor we nóg meer bezoekers mochten verwelkomen. Daarna moesten we helaas enkele maanden dicht in verband met COVID19. Nu we weer open zijn hebben we het idee opgepakt en staat de bedrijfsleider graag de sleutelbos af aan de kinderdirecteur.”

Aanpoten
Volgens het speelparadijs is een eigen speeltuin hebben natuurlijk leuk, maar moet er ook zeker hard gewerkt worden. Bedrijfsleider Patrick laat weten dat er veel bij komt kijken. ”Veiligheid en hygiëne zijn ontzettend belangrijk. Aan het einde van de dag zorgen we dat alles netjes achterblijft, maar in de ochtend doen we nog een extra controle. Ook lopen we een inspectieronde door het speelparadijs. Maar er zijn nog heel veel meer dagelijkse klusjes!” De kinderdirecteur voor een dag kan dan ook niet de hele ochtend in bed blijven liggen volgens hem, omdat de werkdag gewoon om 08.30 uur begint.

Aanmelden
Kandidaten tot 12 jaar kunnen hun motivatie mailen naar enschede@monkeytown.eu. Ook de naam en leeftijd mogen in deze e-mail. Natuurlijk is de speelervaring in Monkey Town Enschede handig om te weten. De kinderdirecteur mag een assistent meenemen. Beiden mogen op zondag 27 september na het harde werken lekker blijven spelen. Aanmelden kan tot en met 17 september.

Meer berichten
 
Auto zoeker