Beginnen met hardlopen kan bij de Boekelopers

BOEKELO - De Boekelopers starten op 30 september weer met een hardloopclinic voor beginners. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde gestructureerde manier gaat leren hardlopen.

In deze hardloopclinic van 12 weken ga je kennis maken met de hardloopsport. Tijdens de clinic bieden ze je gevarieerde trainingen. Je traint uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, looptechniek, spierkrachtontwikkeling en snelheid. Dit onder begeleiding van een enthousiaste, deskundige, door de Atletiekunie gediplomeerde trainer.
De clinic hardlopen voor beginners start op woensdag 30 september 2020, om 19.30 uur met een informatie bijeenkomst op Sportpark De Zweede. Op deze avond wordt ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Ook kun je hier alle vragen die je hebt stellen, ze zullen proberen deze te beantwoorden.

Trainingen
Vanaf woensdag 7 oktober 2020 starten de trainingen, gedurende een periode van 12 weken met als doel de 5 km van de Kerstcross in Boekelo op 26 december 2020. De gezamenlijke trainingen worden afgewerkt op sportpark De Zweede in Boekelo, waar je veilig kunt trainen op een verlichte 400 meter hardloopbaan. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat er getraind wordt volgens de dan geldende voorschriften van het R.I.V.M en het NOC/NSF. Kleed- en doucheruimte aanwezig. Aanvang trainingen 19.30 uur, wel moet men minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Meer informatie
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, mail dan naar lopers@bscunisson.nl. Sportpark De Zweede is gevestigd aan de Boekelosestraat 275. Aanvangstijd: 19.30 uur. Kosten voor deze clinic 55 euro. (inclusief 12 trainingen onder leiding van de trainer, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in Boekelo en functioneel hardloopshirt). Inschrijven: https://lopers.bscunisson.nl/clinics/

Meer berichten
 
Auto zoeker