Foto: Enschede Promotie

Geslaagde campagne

ENSCHEDE - Enschede is een stad waar van álles te beleven is. We zijn één van de populairste winkelsteden van Oost-Nederland, maar ook de Enschedese horeca, de vele evenementen en het brede culturele aanbod zijn grote publiekstrekkers. Enschede Promotie zet zich in om het mooie van Enschede zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen te promoten in de breedste zin.

De afgelopen jaren was Enschede volop in beweging om bezoekers een nóg mooiere ervaring te bieden. Zo kreeg het winkelaanbod een impuls dankzij vernieuwing op veel plekken. Enschede heeft tegenwoordig een mooie mix van bekende ketens, maar ook unieke speciaalzaken en kleine kwaliteitsondernemers die je nergens anders aantreft. Het is dan ook niet verrassend dat mensen uit de brede grensstreek graag Enschede bezoeken voor hun inkopen, van dagelijks tot heel bijzonder.

Sfeervolle stad
Dat een aantrekkelijke stad meer is dan alleen winkels bewijst Enschede volop. Zo staat Enschede óók bekend om de aantrekkelijke horeca; met een groot aantal sfeervolle restaurants die u culinair laten genieten, maar ook gezellige, laagdrempelige horeca waar het uitgaansleven bruisend is. Een breed en divers cultureel aanbod en een goed gevulde evenementenkalender maken het geheel af.

Enschede Promotie
Enschede Promotie heeft als doel meer mensen naar Enschede te trekken, die langer blijven én uiteraard meer besteden. Dit doet de organisatie onder meer met citymarketing; het promoten van een Enschedees imago. Zo zet men tegenwoordig sterk in op Enschede als ondernemende, creatieve en bruisende stad. Enschede Promotie ondersteunt ook de bezoekers die hier komen, met de Tourist Info punten en citymagazine als gastvrije ontvangst. Ook is Enschede Promotie weer begonnen met het promoten van de diverse evenementen in Enschede. Zo is op www.uitinenschede.nl veel informatie te vinden over alle leuke activiteiten en evenementen in Enschede. In de zomer lagen veel dingen stil, maar nu komt dit weer op gang. Bekijk de foto bij dit artikel met de Star Movie app voor een sfeerimpressie van Enschede deze zomer!

Meer berichten