Op zoek naar liefde bij Fellini

ENSCHEDE - Speeddaten is voor alle leeftijden en op donderdag 10 september kunnen de eerste alleenstaanden uit Enschede en omgeving dat zelf ervaren bij Fellini. Vier minuten een gesprek en doorschuiven maar!

Speeddaten vol Italiaanse passie! Zo belooft speeddaten.nl de naar liefde hunkerende singles over de nieuwe speeddates bij Fellini. Fellini is al een bekende uitgaanslocatie waar velen gaan eten, drinken en dansen. Maar nu kun je er ook speeddaten. Tijdens een speeddate ontmoeten singles tussen de 15 en 20 andere alleenstaanden in hun leeftijdscategorie. En je kan speeddaten tot je 65e! Op 10 september is de eerste speeddate voor 20- tot 35-jarigen bij Fellini op de Bolwerkstraat in het centrum. In de weken erna volgen ook voor andere leeftijdscategorieën speeddatesessies.

Speeddaten en corona
Kan speeddaten wel tijdens corona? Speeddaten.nl zegt van wel. Fellini zelf hanteert alle maatregelen die nodig zijn om zo veilig mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn. En speeddaten.nl zelf zorgt ervoor dat er extra mondkapjes zijn en doekjes voor de heren om de tafels en stoelleuningen na ieder gesprek schoon te maken. “We geven elkaar geen hand meer, zitten zo veel mogelijk en staan niet tegelijk bij de bar. Een goed gesprek en kans op liefde is juist zo nodig voor veel alleenstaanden in deze tijd”, aldus Rowena Timmermans van speeddaten.nl

Tickets
Voor het speeddaten bij Fellini op diverse data kunnen tickets à 27,50 gekocht worden via speeddaten.nl. Wie weet schiet Cupido wel raak.

Meer berichten