Foto:

Entreeopleidingen succesvol afgerond

ENSCHEDE - In een periode vol beperkende maatregelen toch slagen voor de BBL-Entreeopleiding? Maar liefst tien geslaagden is het gelukt en zij mochten op 6 en 7 juli hun welverdiende diploma in ontvangst nemen.

“Hartelijk gefeliciteerd met jullie diploma! We zijn ontzettend trots op jullie allemaal. Het was een raar jaar door de coronacrisis, maar jullie hebben je er goed doorheen geslagen”, aldus docente Irma.

Ontmoetingspark Enschede Zuid
Op 6 juli werd de groep, die in het najaar van 2019 begon met de BBL-Entreeopleiding ontvangen op het terrein van v.v. Victoria '28 door docenten Irma en Esther en coördinator Sonja Lassche en werden de diploma's uitgereikt. De geslaagden straalden allemaal van trots. Soms wat verlegen, maar ze kwamen allemaal één voor één naar voren om hun diploma in ontvangst te nemen.

Ontmoetingspark Rigtersbleek
Op het complex van v.v. Rigtersbleek werden op 7 juli de diploma's uitgereikt aan Cherelle en Soeredj. Zij begonnen in februari en hebben de versnelde versie van de opleiding, voornamelijk via zelfstudie, gedaan en succesvol afgerond.

Nieuwe kansen
De Entreeopleiding is speciaal voor volwassenen, die door omstandigheden nooit een diploma hebben gehaald. Dat maakt deze uitreiking dus extra bijzonder. De meesten gaan ook door met leren. Ze stromen door naar een mbo-niveau 2 opleiding. Anderen gaan aan het werk of gaan als vrijwilliger aan de slag op hun stageplek. In september starten er weer nieuwe groepen leerlingen én zijn er nog enkele plekken vrij voor mensen die ook deze kans willen grijpen. Voor meer informatie of aanmelden, stuur een e-mail naar Sonja Lassche via opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl.

Meer berichten