Foto:

Winkelcentrum Zuid deelt gratis ijsjes uit

ENSCHEDE - Het is een wat opmerkelijke maar daarom niet minder leuke actie: winkelcentrum Enschede Zuid gaat de komende tijd gratis ijsjes uitdelen in de buurt.

Van 20 juli tot en met 31 augustus tovert het winkelcentrum zich om tot 'Zuid aan Zee', waarbij de ondernemers het centrum leuk aan zullen kleden en de nodige acties houden. Als onderdeel van de promotie hiervan gaat er in de genoemde periode een ijscokar de wijk in om gratis ijsjes uit te delen. Op de website www.wcenschedezuid.nl/gratisijs staat straks de exacte planning.

Veel geïnvesteerd
Het winkelcentrum hoopt uiteraard juist nu weer veel mensen te lokken. Het winkelcentrum onderging eerder een grote verbouwing en er werd veel geïnvesteerd in de belevenis van klanten, veiligheid en gezelligheid. Juist in deze tijd waarderen de ondernemers het heel erg wanneer mensen bewust kiezen om hun euro's lokaal uit te geven en zo hun bedrijf te steunen. De afgelopen tijd werden dan ook de nodige leuke acties gehouden om het winkelend publiek te prikkelen. Kijk voor de nieuwste acties ook op Facebook: WinkelcentrumEnschedeZuid

Meer berichten