Foto:

Kartlessen voor de jeugd

ENSCHEDE - Met de ambitie om de kartsport toegankelijker te maken, heeft Rick den Hartog vorig jaar een raceteam opgezet. 7 jongens in de leeftijd van 11 tot 16 jaar racen nu onder zijn begeleiding in het Nederlands Kampioenschap Huurkarts. Maar, Rick wil meer: de kartsport moet voor iedereen toegankelijk worden. Alle kinderen die een droom hebben om autocoureur te worden, moeten een kans krijgen.

Middels een vernieuwende aanpak richt hij zich op de beginnende jeugd of de kinderen die nog willen beginnen. Iedereen kan racen, dat gaan wij bewijzen. Met een volgens hen uniek concept is het nu mogelijk om voor slechts 89,99 euro per maand 3 karttrainingen te volgen: waar en wanneer je wilt. "Dat bestaat niet in Nederland en dit verlaagt aanzienlijk de drempel om te beginnen." De kartsport zit namelijk heel anders in elkaar dan bijvoorbeeld voetbal. Je stroomt niet zo gemakkelijk in, maar bij Den Hartog Racing krijgt iedereen de kans. Zij geven vrijblijvend informatie en online tips, maar komen nu ook met wekelijkse karttrainingen voor jeugd op minimaal vijf locaties in Nederland.

Ook in Enschede
De kartbanen in Nijmegen (Planet Awesome), Apeldoorn (ZERO55), Enschede (ZERO55), Tilburg (De Voltage) en Breda (Lot66) zijn al aangesloten, maar daar blijft het niet bij. Het streven is om alle jeugd in Nederland de kans te bieden om in te stromen in de kartsport. Binnen deze Race Academy krijgen deelnemers de unieke kans om zich te ontwikkelen als coureur. Of je het nu voor je plezier doet of een écht doel hebt, iedereen is welkom. Je kunt tevens clubraces gaan rijden of doorstromen naar een raceteam. Kijk voor informatie op: www.denhartogracing.com.

Meer berichten
 
Auto zoeker