Foto:

Een zomers gevoel in de stad!

ENSCHEDE - Deze zomer is het extra leuk om de vakantie in eigen stad te vieren. Onder de slogan “Vier de zomer in Enschede” brengt Enschede Promotie de binnenstad in zomerse sferen.

Tot en met zondag 23 augustus is de binnenstad aangekleed met vrolijke, zomerse decoraties om het winkelen en het culinair genieten voor bewoners en bezoekers een extra vakantietintje te geven. In bijna alle straten hangen kleurrijke tropische vlaggetjes, lampionnen, zomerhoedjes en paraplu’s. Op drie locaties staan verrassende zomerse objecten van de Enschedese kunstenaar Jelle de Graaf. Dit zijn een zes meter hoge knalroze flamingo, een kleurrijke wesp en een ijzeren vogel.
Dit jaar zullen veel mensen vakantie vieren in eigen land of stad. Doel van deze campagne is om, ondanks dat er geen grote evenementen zullen plaatsvinden, de binnenstad extra gezellig te maken voor bezoekers en bewoners. Naast zomerse aankleding en objecten in de straten worden tips en acties online gepromoot. Op www.uitinenschede.nl/zomer vindt u het laatste nieuws. Hier kunnen ondernemers en culturele instellingen hun zomeractiviteiten onder de aandacht brengen. Ook zijn er leuke zomerblogs te lezen en tips voor bijvoorbeeld de lekkerste zomerlunches, diners, kinderactiviteiten en shoppen.
“Het mooie aan dit concept is dat de bezoeker aan de stad Enschede elke dag, zeven dagen in de week, kan genieten van de gastvrijheid van de stad en het zomerse gevoel kan ervaren. We gaan er vanuit dat het een zonnige zomer wordt en dat vakantie vieren in Enschede een feestje wordt”, aldus Marieke ter Brugge, directeur Enschede Promotie.

Samenwerking
Het concept “Vier de zomer in Enschede” is een initiatief van Enschede Promotie en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Winkelhart Enschede en Gemeente Enschede.

Meer berichten