Foto:

Kinderen vervelen zich zeker niet met Sjors Zomer!

ENSCHEDE - Deze zomer zijn er weer veel leuke, sportieve activiteiten gepland voor de jeugd tot 15 jaar. Op www.sjorssportief.nl kan de jeugd zich al even verdiepen in het leuke aanbod.

Deze zomer vieren meer mensen vakantie dicht bij huis. Maar de kinderen en jongeren hoeven zich niet te vervelen. Sjors Sportief & Creatief organiseert namelijk een leuk programma met sport en avontuur. Sportaal, Cultuur in Enschede, Alifa en de Jeugd VIVA willen de jeugd van Enschede een leuke en actieve zomervakantie bezorgen. Ze hebben daarom alle sport- en cultuuraanbieders maar ook wetenschap-, natuur- en technologieorganisaties gevraagd om in de zomervakantie een of meer activiteiten te organiseren.

Veel te beleven
De Enschedese jeugd kent het aanbod van sportieve en creatieve activiteiten via Sjors Sportief & Sjors Creatief. Dat is nu uitgebreid met Sjors Zomer: aanbod in de zomervakantie tussen 4 juli tot en met 16 augustus 2020. Op de website www.sjorssportief.nl kunnen kinderen in één overzicht vinden van wat er in Enschede te doen is. Het aanbod bestaat uit fysieke activiteiten zoals sport, dans en zang. Ook zijn er creatieve thuisactiviteiten zoals een robot-hand maken en bewegen, maar ook online kun je meedoen aan challenges en battles. Het aanbod op de website kan iedere dag aangevuld worden, kijk dus regelmatig op de site om niks te missen! Door op de site www.sjorssportief.nl te filteren op ‘Enschede’ en ‘Sjors Zomer’, worden alle zomeractiviteiten getoond.

Aanmelden
Aanmelden kan na overleg met en goedkeuring van ouders/verzorgers via deze site. De activiteiten van de Jeugd Viva zijn doorlopend vrij toegankelijk.

Kick off
Wethouder Niels van den Berg opent het Sjors Zomerseizoen op maandag 6 juli om 10.00 uur in Speeltuin Glanerbrug. Om reden van corona verzoeken zij ouders om met hun kinderen naar de speeltuin in hun eigen buurt te gaan en daar op eigen wijze het zomerseizoen te starten.

Meer berichten
 
Auto zoeker