Foto:

Sociaal familiebedrijf

ENSCHEDE - Het Keurmerk Sociale Onderneming is uitgereikt aan Mondial Dijkstra Verhuizingen. Het certificaat bevestigt dat het familiebedrijf uit Enschede als sociale ondernemer geworteld is in de samenleving en actief bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Of het nu gaat om 'social return on investment', vrijwilligerswerk of het sponsoren van goede doelen: Mondial Dijkstra Verhuizingen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het Keurmerk Sociale Onderneming wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die via een onafhankelijke audit aan kunnen tonen dat zij zich werkelijk sociaal opstellen.
“Wat we bij het Keurmerk van belang vinden is dat bedrijven niet alleen zéggen dat ze sociaal ondernemen en duurzaamheid belangrijk vinden, maar dat ze het ook waarmaken: dat het in het hele bedrijf geïntegreerd is”, aldus André Visser, directeur van Keurmerk Sociale Onderneming. Toekenning van het certificaat betekent dat een bedrijf bijdraagt aan de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid van de VN. Meer info over het keurmerk: www.ksonederland.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker