Foto:

Kleurrijke passage winkelcentrum

ENSCHEDE - De passage van Winkelcentrum Deppenbroek is de komende tijd gevuld met wat extra kleur! In een grauwe periode, waarin we langzaam verder kunnen versoepelen mogen de winkels weer extra opvallen!

De ballonpilaren verspreiden het bericht dat de klanten weer van harte welkom zijn. Ook in Deppenbroek zien we dat de mensen behoefte hebben aan wat positiviteit en kleur. Veel winkels hebben inmiddels ruimere openingstijden, de koopavonden leven gelukkig ook weer op. Met iets simpels als ballonnen kun je een lach op een gezicht toveren en een doorsnee passage een leuke en gezellige uitstraling geven. Klanten verdienen het om in een aantrekkelijke omgeving rond te lopen, zeker wanneer u even in de rij moet staan of buiten moet wachten.

Plan uw bezoek
Ga goed voorbereid van huis, plan uw bezoek voor u naar het winkelcentrum komt. Bekijk de openingstijden van de winkels (via website of sociale media), dan weet u zeker dat u kunt shoppen bij uw favoriete winkeliers. Er is een gevarieerd aanbod. Zie voor meer praktische informatie: www.deppenbroek.nl.

Meer berichten