Alwi's Boetiek komt ook naar Enschede!

ENSCHEDE - Alwi's Boetiek opent komende maandag 22 juni een nieuwe winkel in Enschede. Deze modezaak heeft al vestigingen in Nijverdal en Hengelo en er werd een tijdelijke outlet opgezet in Almelo. Dankzij het grote succes van hun concept willen zij nu ook de Enschedese vrouw kennis laten maken met hun modieuze assortiment.

Maandag om 11.00 uur opent de winkel haar deuren aan de Richtersweg 92-A. De eerste klanten krijgen ook een leuke goodie bag cadeau. Alwi's Boetiek heeft een duidelijke insteek: elke vrouw moet goed gekleed voor de dag kunnen komen, óók met een maatje meer. Alwi's slogan is dan ook niet voor niets: 'onbetwist de grote maten specialist' (Maar ook voor een maatje klein kunt u bij hen zijn!). Zij verkopen modieuze kleding in grotere maten van 38 tot 54. Dat mooie mode niet duur hoeft te zijn bewijzen zij ook graag; niets is duurder dan 30 euro.

Goed advies
Wat Alwi's Boetiek verder zo bijzonder maakt is de gezellige sfeer en het uitstekende advies. Er staat altijd een bakje koffie klaar om zo lekker ontspannen te kunnen winkelen en de nieuwste mode te passen. Het is dan ook niet verrassend dat Alwi's Boetiek een grote vaste klantenkring op heeft weten te bouwen. Inmiddels is er vraag naar de kleding uit heel Nederland, waarop Alwi's Boetiek ook met een eigen webshop begonnen is.

Kom langs
Komende maandag 22 juni opent Alwi's Boetiek haar nieuwe vestiging aan de Richtersweg 92-A in Enschede. U kunt hier gratis parkeren. U bent uiteraard ook welkom in Nijverdal aan het Keizerserf 2A en in Hengelo aan de Industriestraat 53. Kijk voor meer informatie op: www.alwisboetiek.nl of laat je inspireren op Facebook: AlwisBoetiek.

Meer berichten
 
Auto zoeker