Twentsche Proeftuin, genieten in festivalsfeer vanaf 1 juni

ENSCHEDE - Muziek, kinderactiviteiten, cocktails, koelers vol wijn of speciaal bier en natuurlijk de heerlijkste gerechten! Vanaf 1 juni mag het allemaal weer bij de Twentsche Foodhal in Enschede.

Met 120 ruime zitplaatsen én keuze uit 8 wereldkeukens (in de foodhal) wordt het terrein van de Performance Factory omgetoverd tot de Twentsche Proeftuin, (h)eerlijk én veilig genieten in festivalsfeer.

Reserveren aanbevolen
Reserveren voor het terras is niet nodig, maar wel aan te bevelen. Bij goed weer zijn er binnen geen zitplaatsen, bij slechter weer zijn zitplaatsen te reserveren van 16.30 tot 19.00 uur en van 19.30 uur tot sluitingstijd. Wat nieuw is vanaf 1 juni, is dat je gemakkelijk je drankjes via de QR-code besteld. Zo werkt de Twentsche Foodhal zo hygiënisch mogelijk en zijn zij alsnog snel met de bestelling. Jouw bestelling wordt dan zo snel mogelijk geserveerd. Mensen zonder QR-app hoeven zich geen zorgen te maken, zij kunnen nog steeds bestellen bij de buiten- of binnenbar.

Eigen bier op tap
Maar er is meer.. vanaf 1 juni heeft de Twentsche Foodhal óók eigen bier op tap! Oorspronkelijk zou de lancering op 27 maart plaatsvinden, maar het vat moest gesloten blijven. Maar nu lieve mensen, kan het (h)eerlijke biertje eindelijk worden geproefd! Eigenaar Erik Wooldrik van de Twentsche Foodhal geeft met een grote glimlach aan: “Ik heb er zo lang naar zitten kijken, ik kan niet wachten om de tap open te zetten met mijn eigen bier!” Om dat te vieren ontvangen de eerste 50 reserverende gasten een gratis glas Twentsche Streken bier! En zeg nou zelf... da’s pas thuiskomen!

Meer berichten