Foto:

Prothetico geeft úw glimlach weer terug!

ENSCHEDE - We gebruiken ons gebit elke dag. Om te eten en drinken, te praten en te lachen. Een goed werkend gebit is dan ook van groot belang. Voor veel mensen is de overgang naar een kunstgebit echter wel een hele stap; want hoe gaat het resultaat worden? Zie ik er straks nog wel uit als mijzelf wanneer ik in de spiegel kijk? En kan ik ook écht alles met mijn nieuwe kunstgebit? Specialist Prothetico in Enschede draagt zorg voor een mooi resultaat dat perfect voldoet aan uw specifieke wensen.

Prothetico heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd door de servicegerichtheid en het uitstekende resultaat dat u mag verwachten. "De meeste mensen komen dan ook bij ons dankzij mond-tot-mondreclame", aldus Carlo Hommel. Wanneer u toe bent aan een kunstgebit, verzorgt Prothetico dit hele proces in de eigen praktijk aan de Marssteden 90. Na de eerste intake met de tandarts produceert Prothetico een kunstgebit, geheel naar uw wens.

Klikgebit
Naast het traditionele losse kunstgebit is ook een klikgebit voor veel mensen een goede oplossing, zeker wanneer zij kampen met een loszittend kunstgebit. Het klikgebit wordt met implantaten verankerd in het kaakbot; een soort van 'kunstwortels'. Het gebit kan dan eenvoudig vastgeklikt worden aan de kaak. Het voordeel van deze methode is dat het niet meer los gaat zitten en voor andere problemen kan zorgen. Prothetico beschikt ook over een eigen tandarts-implantoloog. Voor een klikgebit moet de drager wel voldoen aan diverse criteria, zoals een goede staat van het kaakbot.

Servicegericht
Prothetico is zeer servicegericht. Voor mensen die slecht ter been zijn is service aan huis ook mogelijk. Zo hoeft u slechts één keer naar de praktijk aan de Marssteden. Na het eerste intakegesprek kan de rest van het proces, zoals de modellen- en de pasfase, aan huis worden afgewerkt. Prothetico helpt u ook snel en vakkundig wanneer u kampt met problemen zoals een scheurtje in het kunstgebit of een losse tand. Bij een noodgeval kunt u doorgaans snel terecht op de praktijk om dit te laten repareren. De wachttijden zijn kort; uw gebit is immers van groot belang voor uw dagelijks leven.

Kunstvorm
Bij het maken van een nieuw kunstgebit komt eveneens een stukje kunst kijken. Ieder gebit is immers uniek, ook wanneer u in de spiegel kijkt. Zo kan Prothehico uw bestaande gebit uitstekend reproduceren. Met bijvoorbeeld een subtiele scheefstand van een bepaalde tand, het kenmerkende spleetje tussen de tanden of juist het plaatsen van een gouden tand. Alles is mogelijk. Het moet uiteindelijk echt úw gebit zijn.

Innovaties
Net als bij veel andere hulpmiddelen staat de technologische ontwikkeling bij kunstgebitten niet stil. Zo werkt Prothetico al aan innovatieve technieken. "We zijn bijvoorbeeld al aan het oefenen met CAD-CAM software voor het digitaal vervaardigen van een nieuw gebit." Dit soort innovaties maken een kunstgebit uiteindelijk nog beter passend voor de gebruiker.

Meer informatie
Prothetico is gevestigd aan de Marssteden 90 in Enschede. Bel voor informatie en het maken van een afspraak met: 053-428 06 14.

Meer berichten