<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162439&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto:

Heidi Wevers wil graag met u praten over de dood

ENSCHEDE - Ieder mens verdient een waardige uitvaart die recht doet aan zijn of haar leven. Passende begeleiding voor u en uw nabestaanden zijn hierbij van groot belang. Een goede uitvaartbegeleider is van onschatbare waarde.

Heidi Wevers uit Enschede wil een bijzondere droom najagen: haar eigen uitvaartonderneming opzetten. Heidi is op dit moment in opleiding voor uitvaartbegeleidster en runt samen met haar zuster de kledingwinkel Women, Wait in Enschede.

Plannen
Deze maand stapt zij uit de zaak om haar droom te kunnen realiseren. Vanaf januari stort zij zich volledig op de studie en stages, waar ze in oktober mee is begonnen. Ook bezoekt zij momenteel vrijblijvend gezinnen en alleenstaanden om met hen de uitvaartverzekeringen door te nemen. Bijvoorbeeld oude en nieuwe polissen doornemen en in begrijpelijke taal uitleggen wat deze precies inhouden.

Bespreekbaar maken
Heidi Wevers biedt deze dienstverlening graag gratis aan. Voor veel mensen is de uitvaartwereld onbekend en complex, waardoor het interessant kan zijn om hier eens met een onafhankelijk persoon zoals Heidi over te praten. De kennis die zij opdoet tijdens de opleiding wil zij graag met mensen delen. Het is niet een onderwerp waar we graag over praten, maar het is oh zo belangrijk om dit wel te doen - hoe moeilijk het soms ook is.

Blog
Heidi Wevers schrijft momenteel ook haar ervaringen op deze ontdekkingsreis op in een eigen blog, getiteld 'Op mijn lijf geschreven'. Op een open en luchtige manier schrijft ze over een moeilijk onderwerp. Het doel is om het voor mensen makkelijker te maken na te denken over hun uitvaart en dit bespreekbaar te maken met hun naasten. Ze vertelt hier ook open over haar eigen ervaringen; zoals de uitvaart van haar vader in september. De titel van de het blog is dan ook bewust gekozen; het is haar op het lijf geschreven.

Neem contact op
Heidi Wevers gaat graag met u in gesprek. Zij is bereikbaar op 06 28202853. Kijk ook op Facebook: "Opmijnlijfgeschreven"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162439&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162462&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162446&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>