Foto:

Kerstwandeling Hof Espelo deze zondag

ENSCHEDE - Wilt u tussen de drukte van de feestdagen door even genieten van een frisse wandeling? Wandel dan op zondag 15 december tussen 12.00 en 16.00 uur mee. Landschap Overijssel heeft dan een speciale kerstroute uitgezet op Hof Espelo. Midwinterhoornblazers, vuurkorven en warme chocolademelk maken de middag compleet. Een leuk uitstapje de hele familie!

Het Koetshuis op Hof Espelo is zondag 15 december in kerstsfeer. Een mooi moment om de benen te strekken en een frisse neus te halen op een route die u langs de mooiste plekken voert. Onderweg komt u de midwinterhoornblazers tegen die al van verre te horen zullen zijn. Weer terug bij het Koetshuis is het tijd om op te warmen bij de vuurkorven, binnen staat dan de warme chocolademelk klaar. De kerstwandeling begint bij het bezoekerscentrum Het Koetshuis Hof Espelo. Aanmelden is niet nodig, de wandeling is gratis. Adres: Weerseloseweg 259 (provinciale weg tussen Deurningen en Enschede).

Meer informatie
Kijk op www.landschapoverijssel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>