Een nieuwe standplaats voor Vishandel Keizer & Zn.
Foto:

Een nieuwe standplaats voor Vishandel Keizer & Zn.

ENSCHEDE - Reeds 40 jaar exploiteert Vishandel Keizer & Zn. uit Enschede de standplaats bij Winkelcentrum het Stroink. Op dit moment staat daar de vierde generatie, Roy Keizer aan het roer, samen met zijn vrouw Susan Keizer.

Komend jaar zal helaas deze standplaats komen te vervallen. Vanwege grootse renovatieplannen van het winkelcentrum, moet de standplaats wijken voor nieuw te realiseren parkeerplaatsen. Vertrekken van Stroinkslanden doen zij echter niet, er wordt een prachtige viswinkel gerealiseerd op het winkelcentrum zelf. Naar verwachting zal deze halverwege 2020 geopend worden.

Nieuwe plek
Echter kruipt het bloed, waar het niet gaan kan. "Ambulante handel drijven is het mooiste wat er is.", aldus Roy Keizer. "Toen afgelopen zomer dan ook bleek, dat de standplaats bij de Nettorama vrij was gekomen, zijn we er meteen mee aan de slag gegaan". Met succes: sinds afgelopen week is het mogelijk om elke donderdag (10.00-18.00 uur), vrijdag (10.00-18.00 uur) en zaterdag (9.00-18.00 uur) te genieten van de lekkerste gebakken vis, vers schoongemaakte haring en andere vislekkernijen. Wellicht dat dit in de toekomst nog uitgebreid gaat worden, maar vooralsnog starten zij op deze dagen. Op de standplaats bij winkelcentrum het Stroink kan je zelfs 6 dagen per week terecht voor heerlijke vis. Van maandag tot en met zaterdag zijn zij daar geopend. Kom ook eens langs!

Meer berichten