Foto:

Uitgaan voor Twentse ouderen met Vier het Leven

TWENTE - Wilt u het nieuwe jaar inluiden met Winter in Wien? Of in februari naar de Hengelose Revue? Voor mensen met een hogere leeftijd gaat dit niet altijd meer vanzelf. Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Stichting Vier het Leven theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die een extra ondersteunende arm nodig hebben of graag samen gaan.

Gastvrouwen en -heren van Vier het Leven halen gasten op en begeleiden ze voor een onvergetelijk uitje. Op 5 januari naar het matinee Winter in Wien van De Nationale Operette, voor een bruisende start van 2020 met mooie operettemelodieën en –aria's in een sprookjesachtig decor. Of naar 'Foutje … Bedankt!' met weer een heerlijk komisch verhaal, de Hengelose Revue op z'n best!

Vier het Leven
Naar mate de leeftijd vordert, gaat dit niet meer zo makkelijk om zelfstandig uit te gaan. Of men gaat niet meer graag alleen. Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit, nemen de drempel weg die ouderen tegenhoudt om de deur uit te gaan. De kosten van een arrangement zijn inclusief toegang voorstelling, begeleiding, vervoer, een kopje koffie/thee bij aankomst en drankje tijdens de pauze of na afloop.

Ga mee
Ouderen of mantelzorgers die informatie willen over met begeleiding naar de voorstelling op 5 januari of 5 februari 2019, kunnen contact opnemen met het landelijk telefoonnummer van Vier het Leven 035–5245156 of info@4hetleven.nl. Kijk op: www.4hetleven.nl U kunt ook vragen naar het programmaboekje met verschillende voorstellingen: klassieke concerten, theater, muziek en film.

Veel initiatieven
De afgelopen jaren zijn er steeds meer initiatieven ontstaan om ouderen ook op cultureel vlak actief te houden. Dit draagt bij aan hun welzijn in de brede zin.

Meer berichten