Nedko Kozijntechniek maakt kunststof kozijnen betaalbaar!

ENSCHEDE - Nedko Kozijntechniek startte in 1991 met de productie van kunststof kozijnen van het merk Schüco. In deze beginjaren produceerde Nedko Kozijntechniek (toen nog onder de naam ELN Kunststoftechniek) alleen kunststof kozijnen voor de eigen verkoop- en montageafdeling.

Inmiddels produceren zij voor vele bedrijven in Nederland. Ook de particuliere markt heeft de laatste jaren een explosieve groei meegemaakt. Enkele redenen hiervoor zijn: Nedko heeft alles in eigen beheer: Een eigen verkoopafdeling met verkopers met jarenlange ervaring. Zij beschikken over een moderne eigen productielijn waardoor de kozijnen betaalbaar zijn. Het bedrijf heeft eigen montagemedewerkers die intern en door het VKG zijn opgeleid. En uiteraard: een eigen serviceafdeling die 7 dagen per week inzetbaar is.

Strenge eisen
Nedko is VKG gecertificeerd (een overkoepelend orgaan dat controleert of haar leden aan de strenge kwaliteitseisen qua productie en montage voldoet). Nedko werkt samen met het energiebespaarfonds, waarmee u gunstige overheidsfinanciering kunt krijgen met een extreem lage rente. En bij Nedko betaalt u nooit vooraf!

Voordelen
Wilt u geen onderhoud meer aan uw kozijnen, nooit meer schilderen? Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Even schoonmaken tijdens het reinigen van de ramen is genoeg. Uw woning isoleren, dus geld besparen? Kunststof kozijnen zijn isolerend en indien u kiest voor dubbele beglazing kunt u veel geld besparen. Wilt u in plaats van tuindeuren een mooie schuifpui? Tuindeuren nemen vaak veel ruimte in. Door een mooie schuifpui te plaatsen creëert u niet alleen ruimte maar trekt u uw tuin bij uw woonkamer aan. Een mooie blikvanger als voordeur? Nedko heeft een keuze uit meerdere mooie, goed isolerende voordeuren. Nedko Kozijn heeft als motto: alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten en dat natuurlijk voor de beste prijs!

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie onze website: www.nedko-kozijn.nl of bel 06 41629327 en vraag een offerte aan. Een van onze adviseurs komt geheel vrijblijvend bij u lang om uw situatie te bespreken. Ook bent u, op afspraak, welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons in de fabriek aan de Staalsteden 20 te Enschede.

 
Auto zoeker