Rutbeek SurivalRun op 22 september

ENSCHEDE - Toe aan een leuke uitdaging? Niet bang om vies te worden? Dan is de Rutbeek SurvivalRun echt wat voor jou! De Rutbeek SurvivalRun 2019 wordt gehouden op zondag 22 september op "Het Rutbeek" te Enschede. Dit sportieve evenement biedt uitdaging en plezier aan zowel de beginner als getrainde survivalatleet.

Het parcours van 5 of 7 kilometer gaat door een fraai stukje Twents landschap, over (on)verharde paden, bos, strand en ook door het water. Onderweg krijgen de deelnemers diverse hindernissen voor hun kiezen, variërend in niveau en uitdaging. Voorbeelden hiervan zijn: touwklimmen, apenhang, boomstam zagen en diverse waterhindernissen. Deelname kan zowel individueel als in groepsverband en is mogelijk vanaf 6 jaar (6-10jr onder begeleiding). De run is zeer geschikt om samen te doen met vrienden, familie, collega's of buren. Survival is een snel groeiende sport en heeft veel raakvlakken met bootcamp, cross-fit en obstacle run.

Doe mee
Je krijgt van de organisatie een T-shirt die je dient te dragen tijdens de run i.v.m. de herkenbaarheid. Wij adviseren schoenen aan te trekken met grof profiel, die tegen een stootje kunnen en uiteraard nat en vies mogen worden. Een lange broek (voorkeur tight) is in de survivalwereld een echte aanrader. De start en finish zal plaatsvinden op het strand van het Rutbeek, nabij de uitvalbasis van de Rutbeek Survival Vereniging (onderaan de ski-heuvel). De deelnemers worden onderverdeeld in startblokken om daarmee wachttijden zo veel mogelijk te voorkomen. Er wordt gestart tussen 10.00 en 15.00 uur. Een week voor aanvang van het evenement staan de starttijden op de website. De run is bij de Rutbeek Survival Vereniging aan de Blikkersmaatweg 15, Parkeerplaats P3 Het Rutbeek te Enschede. Kijk voor informatie en aanmelding voor deze uitdagen run op: www.rutbeeksurvivalrun.nl

Meer berichten