Visuele problemen als gevolg van NAH

DEURNINGEN - De stichting NAH Oost organiseert op dinsdag 17 september een bijeenkomst over visuele problemen die zijn ontstaan door niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Ruim 50 procent van de mensen met NAH ervaren visuele problemen. Zij weten vaak niet hoe zij om moeten gaan met de gevolgen hiervan en waar zij voor hulp en behandeling terecht kunnen. Gastsprekers Carine Lichtenberg en Femke Oude Lansink gaan tijdens de bijeenkomst onder andere in op de verschillende visuele functies en de problemen die mensen met NAH kunnen ervaren. Beiden zijn ergotherapeut en werkzaam bij Bartiméus.

Aanmelden
De bijeenkomst is op 17 september van 19.30 tot 21.30 uur bij Frans op den Bult aan de Hengelosestraat 8 in Deurningen. Wanneer u bij deze interactieve bijeenkomst aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden vóór 13 september door het aanmeldformulier op www.nah-oost.nl in te vullen of een e-mail te sturen naar Petra Baks via administratie@nah-oost.nl. Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH € 5,- , betrokkenen € 7,50 en professionals € 10,-. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk. U hoeft geen lid van een vereniging te zijn om deel te mogen nemen.

Meer berichten
 
Auto zoeker