Gratis proeflessen fijnschilderen bij Art Partout

ENSCHEDE - Ontdek uw talent; iedereen kan leren schilderen! Overtuig u zelf door een gratis proefles realistisch fijnschilderen bij te wonen.

Voorafgaand aan de opleiding die in september weer van start gaat, organiseert Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst een aantal proeflessen. Deze proeflessen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met realistisch fijnschilderen. Tijdens de proefles schildert u een stilleven in olieverf, die u na afloop mee naar huis kunt nemen. Verder ontvangt u alle informatie over de opleiding. De proefles is gratis, de kosten voor de materialen bedragen tien euro. De data zijn: donderdag 12 september 18.30 uur, vrijdag 13 september om 09.30 uur en om 13.30 uur, zaterdag 14 september om 09.30 uur en 13.30 uur. De proeflessen duren ongeveer 2,5 uur. U kunt zich voor één van deze workshops telefonisch of per mail aanmelden. Tel.: 085-130 27 57. Mail: info@fijnschilderen.nl. Adres: Marssteden 20, Enschede. Kijk op: www.fijnschilderen.nl

Over Art Partout
Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst is met ruim zevenhonderd leerlingen en een team van twintig vakkundige docenten de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een toonaangevende schilderacademie. Naast het creëren van fraaie werken ligt het accent vooral op de ambachtelijke kant met de bijbehorende technieken. Het doel van de academie is om de klassieke schilderkunst voor een brede groep mensen toegankelijk te maken. Uit het hele land komen cursisten, jong en oud, met of zonder ervaring, de lessen bijwonen, die op een inspirerende en klassikale wijze in kleine groepen worden gegeven. De academie heeft een zeven vestigingen in het land t.w. Deventer, Ede, Elst, Emmen, Enschede, Lelystad en Utrecht.

Meer berichten