Altijd mobiel dankzij Mango Mobility Twente

HENGELO - Een bezoekje aan de markt, naar familie of naar het park. Dingen waar we allemaal van genieten, maar die wat moeilijker zijn wanneer je minder mobiel bent. Mango Hengelo kan u helpen om mobiel te blijven met een scootmobiel of ander mobiliteitsproduct. In december vorig jaar opende Mango Mobility Twente een nieuwe vestiging in Hengelo. Het doel: klanten nog beter helpen met een lokale service.

Mango Mobility Twente heeft nu dus twee vestigingen waar een breed assortiment aan scootmobielen, NIU elektrische scooters en andere hulpmiddelen zoals een rollator of rolstoel te koop zijn. Kortom, alles wat met mobiliteit te maken heeft.

Uitstekende service
Deze uitstekende service mag u ook in Hengelo verwachten. In de winkel aan de Drienerstraat 59 is een breed assortiment scootmobielen te bekijken en te testen. Voor iedere gebruiker is wel een passende scootmobiel te vinden. Bijvoorbeeld wanneer u een compacte, opvouwbare scootmobiel wil voor incidenteel gebruik of juist een volledig overdekte scootmobiel. Zo blijft u comfortabel mobiel onder alle omstandigheden.

Service voorop
Wat Mango Mobility Twente uniek maakt is de uitstekende service, zowel in de winkel als aan huis. Ook wanneer u de aanschaf van een scootmobiel overweegt kunt u gratis een vrijblijvende demonstratie aan huis aanvragen. Bij Mango Mobility stopt de service niet na aanschaf van een scootmobiel. Ze blijven voor u klaarstaan, ook bij het onderhoud van uw scootmobiel. Zo blijft uw scootmobiel een betrouwbaar hulpmiddel dat uw wereld vergroot. Toch onverhoopt schade? Ook voor reparaties kunt u rekenen op de service van Mango Mobility Twente. Door hun ruime ervaring - meer dan 10 jaar - met elektrische mobiliteitsoplossingen zijn ze zonder twijfel het aangewezen adres voor onderhoud en reparaties aan de scootmobiel.

Kom langs
Mango Hengelo ontvangt u graag voor een uitstekend advies en zorgvuldige ondersteuning. Zo blijft u mobiel, om te genieten van het leven! Gevestigd aan de Drienerstraat 59 in Hengelo. Geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bel voor informatie met: 074-700 22 69 of vraag ons gratis magazine aan: Verkoop@mangoalmelo.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker