Campagne 'Respect in de regio' nu actief in Enschede

ENSCHEDE - Vloeken en grof taalgebruik, je kunt je er vrijwel niet voor afsluiten. Op straat, via de radio en op tv, bij sportverenigingen en niet te vergeten de sociale media, nergens ter wereld worden zoveel scheldwoorden en vloeken gebruikt als in Nederland!

Woorden kunnen echter ongelooflijk veel pijn doen en kwetsend zijn. Daarom zet de Bond tegen vloeken zich in voor respectvolle communicatie tussen mensen en het eerbiedig gebruiken van Gods naam. De Bond tegen vloeken is de hele maand september zichtbaar in uw stad met de campagne: 'Respect in Enschede'. "We hebben kerken, bedrijven, scholen en media benaderd om een samenwerking op te zetten" zegt de Bond. "we vertrouwen erop dat deze campagne goed ontvangen wordt en dat Enschede een voorbeeld wordt in opbouwend, respectvol taalgebruik". De Bond tegen vloeken is de maand september op tal van manieren zichtbaar in de gemeente Enschede. Tijdens deze campagne is de Bond prominent aanwezig op markten, zijn er ondersteunende postercampagnes en worden bedrijven/instellingen bezocht. Ook via de (sociale) media wordt er veel aandacht besteed aan deze nieuwe campagne van de Bond.

Doe mee!
Inwoners van Enschede mogen actief aan deze campagne meewerken. Zo kunt u zelf posters verspreiden, een presentatie/spreker aanvragen en/of meehelpen op de markten. Voor het laatste nieuws en actuele informatie over 'Respect in Enschede' kijk op: www.bondtegenvloeken.nl/Enschede. Promotie- en/of educatief materiaal is eveneens verkrijgbaar via de site van de Bond tegen vloeken.

Meer berichten