<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162439&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Oldenkott Gastro komt met bijzondere 'attractie'

REKKEN/VREDEN - Zaterdag 6 juli tijdens de Oldenkotse kermis opent Oldenkott Gastro haar nieuwe feestlocatie. De metamorfose van de oude schuur is verbluffend. Het is, met aangebouwde tent, een permanente feestlocatie geworden; een prachtige uitbreiding van de faciliteiten van Oldenkott Gastro, die ook nog eens volledig past in de landelijke omgeving.

De deuren worden om 21.00 uur geopend en daarna kan iedereen het openingsfeest ‘Fest Bei Oldenkott Gastro: Oldenkotter Kirmes Zeltfest’ vieren met elkaar en de Partyband Amici. De toegang is gratis. ‘Fest bei Oldenkott Gastro’ is te vinden op de grens tussen Haaksbergen, Eibergen en Vreden biedt plek aan honderden gasten. Tijdens dit feest kan er gedraaid worden aan het Prijzenrad en daarmee maakt de gast kans op de hoofdprijs, namelijk een jaar lang Gratis Onbeperkt Spare Ribs eten (op de maandelijkse daarvoor geplande avonden. Uiteraard voor 2 personen) en op vele andere prijzen als drank-, diner- en ijsbonnen.

Feestlocatie
De ‘Feestschuur’ is met 2 verdiepingen, aangebouwde tent en zelfs ’s zomers een buitenbar, de ultieme feestlocatie van de regio. Het kan tot 150 zittende en 500 staande gasten herbergen, dus is het uitermate geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Op zaterdagavonden gaan de tafels eruit, want dan kan er gedanst worden. Meestal is er livemuziek aanwezig; de agenda geeft de nodige informatie. Hoe dan ook wil je een feest in ongedwongen sfeer en met de Oldenkotse gezelligheid; dan is ‘Fest bei Oldenkott Gastro’ wat je zoekt.

Ontdekken
De Nederlands- Duitse grensregio barst van de mooie plekken om te verkennen en te ontdekken. Het buitenland is verrassend dichtbij en onverwacht anders. En toch ook heel herkenbaar, want het betreft uiteindelijk dezelfde regio. Op 50 meter van de grens tussen Haaksbergen, Eibergen en Vreden is het beste van beide landen verenigd in Oldenkott Gastro.

(inter)Landelijk
De deels monumentale boerderij is gerenoveerd en verbouwd tot een eigentijds full service horecabedrijf, waarbij de authenticiteit van de locatie behouden is gebleven. Oldenkott Gastro vormt werkelijk het hart van de euregio; de terrassen met uitzicht over de Duitse en Nederlandse landerijen laten grenzen vervagen en versterkt het gevoel van samen zijn. De combinatie van Duitse kwaliteit en Nederlandse gastvrijheid maakt Oldenkott Gastro tot een groot succes.

Het restaurant
Het restaurant heeft eerst een update gekregen en de oude schuur is nu omgetoverd tot ‘ feestlocatie’. De kwaliteit van het restaurant begint in de keuken; dus daar is de inrastructuur aangepast aan deze tijd. Er staat een nieuwe moderne keuken. Een topkok, het juiste menu en de gastvrije bediening moeten de gasten doen verlangen naar een volgende keer en dat gebeurt. Het menu wordt regelmatig vernieuwd, terwijl de zogenaamde klassiekers blijven. In alles wil Oldenkott Gastro kwaliteit brengen. Geen machinekoffie en fabrieksgebak, maar versgemalen koffie met zelfgemaakte monchou of ‘apfelkuchen’. Zelfs het ijs is ambachtelijk zelfbereid. Voor de grote eters zijn de klassiekers Mixed Grill en onbeperkt Spareribs favoriet, maar voor de fijnproevers ook staat Angus Bavette of zelfs Wagyu op de kaart.

Oldenkott Eiscafe
Oldenkott Eiscafe is inmiddels ook onderdeel van het geheel. Het bereidt schepijs voor de nagerechten, maar een terrasbezoek voor een frisse coupe of een sorbet is ook mogelijk. Zelfs voor een ijsje in de hand, kun je terecht bij Oldenkott Eiscafe.

Kom eens langs aan de Wennewick 1 in Vreden, Duitsland en ontdek de Oldenkott familie: Oldenkott Gastro | Oldenkott Bed&Breakfast | Oldenkott Eissalon | Fest Bei Oldenkott Gastro.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162439&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162462&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10162446&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanenschede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=750,751,752,753,754" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>