Foto: unknown

Gratis proeflessen peutervoetbal

ENSCHEDE - Vanaf het nieuwe seizoen biedt v.v. Rigtersbleek ook de allerkleinsten de mogelijkheid om lid te worden. In samenwerking met Peutersport Enschede is er speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 5 jaar een mooi project gerealiseerd.

Met Peutervoetbal kunnen peuters op basis van sport- en spelactiviteiten op het veld kennis maken met voetbal. De peuters krijgen op een speelse manier activiteiten met de bal aangeboden van professionele spelbegeleiders. Samen met de ouders/begeleiders zijn de peuters veel in beweging, in de buitenlucht.

In de maand juni worden vier gratis proeflessen Peutervoetbal aangeboden om alvast kennis te maken met het nieuwe aanbod! Op woensdag 5 juni was de eerste proefles, inclusief een kennismaking met Rigtersbleek door een rondleiding op het Ontmoetingspark en een introductie van de spelbegeleiders. Vervolgens is er een eerste training van dertig minuten. De daaropvolgende woensdagen zijn er nog drie gratis proeflessen waar de peuters en hun ouders/begeleiders kennis kunnen maken met de sport- en spelactiviteiten van het Peutervoetbal.

Meer informatie & aanmelden: www.rigtersbleek.nl/peutervoetbal

Meer berichten