Nieuw en vertrouwd tijdens Week van de Amateurkunst

HAAKSBERGEN - De Week van de Amateurkunst: Haaksbergen Treedt Op! vindt dit jaar plaats van zaterdag 15 tot en met zondag 23 juni. Een week waarin de amateurkunst in al zijn facetten voor het voetlicht komt.

Naast nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld het Klein Duimpje Concert, zijn er ook vertrouwde onderdelen. Zo mag het Korenkwartet inmiddels als een vast onderdeel worden gezien. Ook de Hoksebargse Avond in Theater De Kappen is inmiddels een traditie en de Pop Up Galerie 'Kunst in het Kulturhus' ontbreekt niet.

Pop Up Galerie
Tijdens de WAK wordt het Kulturhus Haaksbergen wederom omgetoverd tot een Pop Up Galerie, waar Haaksbergse kunstenaars hun kunst kunnen vertonen. De expositie loopt door tot en met 7 juli, tijdens de reguliere openingstijden. De entree is gratis.

Korenkwartet
Op zaterdag 15 juni vanaf 20.00 uur is het tijd voor het Korenkwartet. Haaksbergse koren hebben de krachten gebundeld en organiseren een geweldige avond! Kom luisteren naar een gevarieerd programma van gemengd koor Singing Together, Vrouwenkoor Et Cetera Haaksbergen, zanggroep Haaksbergse Revue Allo Jannao en het Gospelkoor Celebration.

Hoksebargse Avond
De Hoksebargse Avond op 19 juni heeft een fantastisch programma! Rondom het thema 'Wereld' laten Steps Dance & Entertainment, Danscentrum Dwars, Haaksbergen en de dansgroep van de Haaksbergse Revue Allo Jannao dansen zien uit verschillende windstreken. De Pleerstökskes zijn ook weer van de partij. Zij sluiten met hun muziek aan bij dit thema. Aanvang van de Hoksebargse Avond is om 19.30 uur.

Kaartverkoop
Kaarten voor het Korenkwartet en de Hoksebargse Avond kosten € 5,- voor volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.

Meer berichten