Voor hippe meiden en stoere vrouwen

ENSCHEDE - Women, wait bestaat sinds 2 december 2013 en de slogan waar ze toentertijd mee begonnen 'Voor hippe meiden en stoere vrouwen' is nog steeds van toepassing.

De zussen Ingrid en Heidi ontvangen dagelijks veel dames van jong tot oud, met maten 34 tot en met maat 52-54. Wekelijks is de winkel gevuld met nieuwe collectie. Minimaal twee keer per week wordt er een bus vol kleding en accessoires ingekocht en het duurste artikel is € 30,-.

Meer ruimte
Door de samenvoeging van twee winkelpanden is er nog meer ruimte voor de collectie, en voor maar liefst acht paskamers. Verder is Women, wait rolstoelvriendelijk, is er een klantentoilet en gratis parkeergelegenheid.

Klantgericht
Naast de scherpe prijzen en de brede collectie staat Women, wait bekend om de manier van verkopen. Het verkoopteam weet op een vakkundige manier een figuur- en kleuranalyse toe te passen, waardoor vele klanten tevreden deze gezellige winkel verlaten. Women, wait is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maar via Facebook zijn ze zeven dagen per week bereikbaar voor vragen en bestellingen. Women, wait is te vinden aan de Velveweg 69 in Enschede.

Women, wait, de "snoepjes"-winkel van Enschede en omstreken, daar moet je een keer geweest zijn!

Meer berichten
 
Auto zoeker