USA cars & oldtimers

ENSCHEDE - Op 2 juni zal het terrein aan de Handelskade Zuid helemaal in Amerikaanse stijl zijn, dan vindt weer een USA cars & oldtimers dag plaats. Een event in Amerikaanse stijl waar u oldtimers kunt bewonderen en lekker kunt genieten van muziek en een heerlijke all-Americain BBQ.

Het event wordt georganiseerd door Snackbar De Haven en Stichting Americain Old Cars and more. Onder het genot van de muziek van de Blues, rock en close harmony band Highway 61 en een verse runderburger van de BBQ waant u zich helemaal in Amerika. U kunt er mooie oude bolides bewonderen en op het event zal ook een kraam staan waar allerlei Amerikaanse spullen te koop zijn. Ook zal East Side aanwezig zijn met een piercingkraam. Daarnaast is natuurlijk Snackbar De Haven geopend en kan er een lekker patatje worden genuttigd. Daarnaast is er ook aan vertier voor de kinderen gedacht, er zal namelijk ook een springkussen staan.

Come and join!
USA cars & oldtimers zal plaatsvinden op zondag 2 juni van 10.00 tot 17.00. Dus heeft u een liefde voor oldtimers of wilt u gewoon de gezellige sfeer komen proeven? Kom langs!

Meer berichten