Kent u camping De Fontein in Eibergen?

Kent u camping De Fontein in Eibergen?

EIBERGEN - Camping De Fontein in Eibergen bestaat al weer dertig jaar; gelegen aan een mooie recreatieplas van maar liefst 7 hectare. Deze heeft bijzonder helder zwemwater en een mooi strand.

De camping heeft een praktische ligging. Sinds de N18 om Eibergen is verlegd is deze nog beter bereikbaar met de auto. En al van een afstand te zien. Op het terrein staan enige stenen bungalows en ongeveer 50 houten chalets, alle in eigendom van de gasten. Daarnaast is er ook royaal ruimte voor seizoensplekken en kampeerplaatsen voor kortkampeerders. Het devies is 'rust en ruimte'. Camping De Fontein heeft geen kantine of winkel, maar het gezellige centrum van Eibergen met uitgebreide voorzieningen is niet ver weg. Ook het kinderspeelparadijs Hof van Eckberge met naastgelegen verwarmd openluchtzwembad ligt dicht bij de camping. Op de camping is verder een kunstgras tennisbaan, volleybalveld, een tafeltennistafel en een buitenvoetbalspel. Voor fietsers is het een ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan gezellige plaatsen in de buurt en de mooie natuurgebieden. In de zomer is er in de omgeving bijzonder veel te beleven.

Kom kijken
Dus heeft u een belangstelling voor een snel te bereiken en zeer gezellige camping? Komt u dan gauw eens kijken! Over de N18 neemt u de afslag 12 bij Eibergen en dan op de rotonde rechtsaf. Daarna volgt u de borden. Camping De Fontein is gevestigd aan de Hupselse Markenweg 4, 7151 NV in Eibergen. Kijk ook op: www.defontein.nl of bel: 0545-474 887.

Meer berichten