Inspireren, verbinden en genieten op het Bewust! Event

ENSCHEDE - Deze zondag 10 februari is het Bewust! Event. U bent van harte welkom van 12.00 tot 17.30 uur in De Melkweg aan de G.J. Van Heekstraat 408 in Enschede. Toegang kost 2 euro.

Bewust! Event is een gezellige intieme beurs waarin aandacht is voor onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en bewustwording. Er zijn lezingen en workshops op het gebied van bewustwording en duurzaamheid. Hieraan kun je gratis meedoen. Daarnaast is er live muziek en kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Er is een markt met daarbij ook aanbod aan coaches en consultgevers. Ook kun je een heerlijke massage ontvangen. Het thema van de beurs is deze keer: eigen verantwoordelijkheid. Een heerlijke dag om lekker te genieten en geïnspireerd te raken door iedereen die er het beste voor heeft voor mens, dier, natuur en aarde.

Workshops
Er zijn ook diverse leuke en leerzame workshops gepland. Het programma is wel onder voorbehoud. Om 12.30 uur kunt u deelnemen aan een workshop bewustwording door Alice Slijkhuis. Om 13.30 uur: 'Soul Journey Australië' met Henrike Schotman. Vervolgens start om 14.30 uur de workshop 'Bewust zijn, bewust voelen, bewust leven' door Wim Velthuis. Om 15.30 uur geeft Esra Tjemkes de workshop 'Geef jezelf de ruimte!'. Om 16.30 uur start de laatste workshop over numerologie door Theo Jeukens. Er is ook een gezellig randprogramma. De muziek wordt vandaag verzorgd door de Humming Brothers

Standhouders
Bewust! Event heeft weer veel leuke standhouders weten te boeken. De lijst is lang en divers met zo'n 25 verschillende standhouders. Kijk voor meer informatie ook op: www.bewustevent.nl. De standhouders zijn een leuke mix die voor iedere bezoeker wat interessants biedt. Bijvoorbeeld Lynette Wolterink met diverse oliën van www.oilyn.nl, Yvonne Kaspers van het Mental Training Institute (www.mti.nu), Jan van der Heide van Reiki Master Enschede (www.reikimasterenschede.nl), Ton Wagenmans, natuurgeneeskundig therapeut, acupunctuut etc (www.praktijkzenit.nl) en Wapiti Design / Margot Hagel die buidels, armbanden en tassen verkoopt. Ook de diverse organisatoren van de workshops zijn als standhouder aanwezig.

Meer berichten