• Alles
 • (2)
  Theater
 • (4)
  Evenement
 • (23)
  Sport
 • (6)
  Cursussen

Hersengymnastiek bij TMZ Stroinkshuis

dinsdag 3 december 10:30 - 11:30 uur

C. Martina

Bij Wijkkamer Stroinkshuis kunnen senioren uit heel Enschede één ochtend in de week hun geheugen trainen. Doel is om het geheugen te activeren, op peil te houden en indien mogelijk te verbeteren. De kosten bedragen € 1,50 per keer.

De oefeningen zijn pittig, maar altijd in een ontspannen sfeer. Er wordt nooit nadruk gelegd op wat iemand niet meer weet, maar altijd op wat wel goed gaat.

We gebruiken verschillende bestaande en zelf ontwikkelde spellen bij onze oefeningen. De trainingen worden gegeven door de professionele en zeer ervaren medewerkers van Wijkkamer Stroinkshuis. Om de oefeningen goed te kunnen uitvoeren en om alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen schenken, werken wij met een maximum aantal van deelnemers van 10 per ochtend. Wanneer de ochtend vol is, kan men ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van hersengym, neem dan telefonisch contact met ons op, of loop eens vrijblijvend binnen. Onze medewerkers staan u graag te woord.


deel deze activiteit

Locatie

Wijkkamer Stroinkshuis
Enschede
Het Stroink 64
7542gt


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.